Curry naut jnr

Naut In Sos Curry

Am tot fost plecata, dar nu am uitat sa ca am promis sa postez reteta pentru naut, care a avut mult succes pe Instagram.

Dupa cum ziceam si in postare, iubesc bucataria indiana, pentru ca vine cu o paleta larga de condimente, gusturi, si nu in ultimul rand pentru ca e bogata in multe feluri de mancare vegana.

 

Instructions

  • 1. Intr-o cratita punem uleiul si o lingura de apa. Dupa ce uleiul s-a incins punem ceapa maruntita si usturoiul zdrobit si lasam la foc mediu 5-6 minute.
  • 2. Adugam dovlecelul si ardeii maruntiti, si mai lasam pe foc inca 7 minute (amestecand din cand in cand).
  • 3. Cand legumele sunt gata, adaugam condimentele (curry, coriandru, piper, turmeric) si amestecam bine.
  • 4. Adaugam nautul, apa sau zeama de la naut si lasam pe foc pana ajunge la punctul de fierbere.
  • 5. Dam focul incet si adaugam faina de naut amestecand bine sa nu se formeze cocoloase. Mai lasam pe foc 10 minute.