Falafel cu Sfecla

Se apropie sarbatorile cu pasi repezi si ne asteapta zile minunate petrecute alaturi de oameni dragi.

Daca ti-ai facut meniul pentru masa de Craciun, nu uita sa mai adaugi o salata verde si pe langa ea niste chiftelute.

 

Instructions

  • 1. Incingem usor uleiul din tigaie si innabusim ceapa, fara sa se rumeneasca.
  • 2. Adaugam chimionul si mai lasam un minut, apoi punem totul intr-un robot impreuna cu nautul scurs de apa, doua treimi din sfecla rasa, faina de naut, semintele de in zdrobite si pasta de susan si sarea.
  • 3. Pasam pana optinem o pasta groasa, apoi punem toata compozitia intr-un bol si adaugam restul de sfecla rasa.
  • 4. Cu mana umeda, modelam chiftelutelele si le punem o tava tapetata cu hartie de copt.
  • 5. Incingem cuptorul la 200 grade si le coacem 20-25 min, pana se patrund si devin crocante.
  • 6. Se servesc cu o salata verde si pasta de susun.