Carrots Cake

-Care sunt legumele tale preferate?

-Morcovii, mai ales cand mananc Carrots Cake. 🙂

Adevarul este ca morcovii sunt delicosi si sanatosi in varianta cruda, dar din cand in cand ne putem permite si un rasfat dulce.

In aceasta reteta am folosit faina de ovaz fara gluten (recunosc sunt dependenta de ea) si o gasiti aici

 

Instructions

  • 1. Incingem cuptorul la 200 grade.
  • 2. Maruntim semintele de in si adaugam apa peste ele si le lasam la hidratat.
  • 3. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate: faina de orez, faina de ovaz, praful de copt, scortisoara, zaharul de cocos.
  • 4. Apoi adaugam semintele de in hidratate, uleiul de cocos si laptele vegetal si morcovii rasi.
  • 5. Amestecam bine compozitia si o punem intr-o tava de copt cu diametru de 22cm.
  • 6. O lasam la cuptor aproximativ 30-35 min.
  • 7. Dupa ce prajitura s-a copt, o lasam sa se raceasca si preparam crema.
  • 8. Punem in blender nucile caju, siropul de artar si uleiul de cocos topit si apa. Le pasam pana iese o crema fina.
  • 9. Punem crema peste prajitura si o ornam cu nuci si fasii de morcov proaspat.